Schik de gewassen sla op de borden.
Schil de appel en snijd hem in partjes.
Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag en fruit de partjes appel
even aan.
Blus af met 2 eetlepels vruchtenazijn en verdeel dit over de sla.
Snijd de levertjes doormidden, was ze en dep ze met keukenpapier
droog.
Kruid ze met peper en zout en haal ze door de bloem.
Verhit de boter in de koekepan en bak de levertjes op middelhoog vuur 3
minuten aan beide kanten.
Haal ze uit de pan en zet ze apart.
Was de struikjes witlof en haal er de bladeren één voor
één af.
Fruit deze in de rest van de vetstof, kruid ze met zout en leg ze op de
sla.
Maak een vinaigrette van 2 eetlepels vruchtenazijn, de olie, de mosterd, 1
mespunt zout, peper en dragon en giet deze over de sla.
Leg de kippelevertjes hierop en dien op.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |